Jangan Tinguk Saja....Sign la juga ok...TQ!:)

My Wedding Countdown

Monday, September 7, 2009

Blogger friends....Kalau lah boleh...

Hello all my blogger friends...

Today kan sa kasi panas/marah saturang guru di sekolah sa la...ehehhe, jahat oo kan...actually main2 saja bah tu, bergurau sesama colleague tp kan tetiba pula dia macam marah ni...takkan serius kan? Kalau kami main2 sama yg 1rang guru ni, dia lagi kasi main2 balik tp yg saturang ni x boleh pula dibawa bergurau...alamak, kami salah org la ni dibawa bergurau...tapi yg lawak lagi tu, guru lelaki bah yg kami kasi main2 ni...telinga dia merah ni menahan marah...aduii, x sangka pula dia marah...kami trus diam2 saja ni abis dia bilang.."jgn sentuh sa aa...nnt ada yg terlepas ni karang"...takkan dia mo tampar kami la pula...yaiii, x mo la kasi main2 dia lagi...cepat terasa ni, x sporting...duh!

Oh ya, balik kepada tajuk post sa ni...kalau lah boleh kan, sa teringin mo jumpa kamurang la...ya, kamurang blogger friend sa ni...bukan apa, tapi sa terimagine ni mcmn suasana dia bila tjumpa kamu...aa, klu si mama mia, si mixed culture mama, si lontugi, si mummy zuan, sab...klu dpt, sa mo reunion balik sama kamu ni...klu nadia, annie, c alv b, c belle and bbrp org yg x tersebut namanya di sini, kalau lah boleh face to face sama kamu kan? mesti siok...apa kata, kamu ramai2 datang masa wedding sa?...ekekeke

7 comments:

♥ AnnieMing ♥ said...

wah buli2... kalau teda aral melintang sa mau pigi o0o ;) hehe.. tapi di mana & when aa mel?

Mummy Zuan said...

wah...bila gia tu ko kawen?but sy ni gia tepaksa kena hantar and ambil ba...lum pandai bawa keta sendiri. if ig pigi..nt sy ikut dia.if teida kawan sy pigi..bah nanti sy usahakan...

memeljoan said...

nanti annie sa bagi invitation card kio...alah Da, c ig tu x tau la dpt pigi kah x...dia pun bz kawin bah tu

Mama Mia said...

good idea ni Mel.. :) Nti ko kastau la bila & di mana. Klu bulih kastau awal2 la kio...

chegu carol said...

kalau sia kena jemput...sia pun tida segan silu dtg (kalau tiada aral lah)

anyways, if u really wanna meet up with bloggers...on Halloween night, ada Sabahan Blogger Gathering sana Imperial hotel. RM20 per pax. If you have heard of this gathering, please do come and join in the fun!
You can also click on the SBG 2009 badge on my website to know more :)

memeljoan said...

Ya Mia, ok kan idea sa tu...ehehhe...bah, yg penting bln 11 la...but unfortunately, bukan masa weekend....:( So sa rasa yg jauh2 tu susah mo pigi klu xda cuti...

Wah carol, best tu ada gathering tp sa ni baru bbrp blogger yg sa 'kenal'. anyway, if ada kesempatan, mo juga dtg...:)

Kris and Nadia said...

Yeah.. dpt suda komen.. thanx memel :) ba buli ja kalu ko jemput ba (kalu teda aral melintang juga) sya pigi sm kris and c annie ramai2 kita ar :) hihi... tu hari kita pernah tnampk d ban loong kan.. :) hihi..