Jangan Tinguk Saja....Sign la juga ok...TQ!:)

My Wedding Countdown

Wednesday, September 2, 2009

Hello Again!

Hi There People...

After 10 days holidays, now I'm back to my routine...going to work...hmmm, kembali menjalani hidup bujang tanpa tunang di sisi...wah, macam lain...

Hari pertama back to school lepas cuti, ada guru yg cakap sa makin tembab or gemuk la...adusss, mmg sudah ku jangka akan ada yg cakap begitu coz masa di KL sa memang kuat makan...don't know why...??? And now, luckily bulan puasa and my housemate is a muslim so sa pun terikut-ikut la dia puasa tapi sa punya sahur pukul 6.30 pagi....ekekkee, sekurang2nya dapat la juga menurunkan itu berat kalau tidak 2 kg, 5 kg, 2-3kg pun cukupla...mudah2an...dengan ketinggian 152cm and berat 50kg, sa kena usaha juga utk kasi kurang at least to 48kg sbb kan sebelum ni, berat sa dalam 46-48kg...sudahlah balik2 keja saja trus modop, mcmn la mo kurus kan...ni kalau nadia baca ni, bagilah tips mcmn mo kasi kurus tu badan...ehehehe

O ya, masa balik rumah sewa ni, sa mmg tidak sabar2 mo jumpa kucing sa si Laci...and bila namapk dia, ondu bah kesian...kurus and x bermaya...rupa2nya ada kecederaan di paha dia...senyap ja and paling sa notice, dia agak manja pula...mungkin sbb sakitkan, mo la minta perhatian lebih...cheh, macam orang juga oo kan..

Bah, oklah...actually saja sa update blog sa ni sbb sdh about 1 week juga sa x update...to member2 blog, happy blogging...to my friend Sab, congratulation for your new born baby...:) Ok then, bye2

5 comments:

Shanel Audition1 said...

bah..mana gmbr terbaru laci? apa kecederaan dia tuh?

C.Alv.B said...

Bah lets work out together kasih kurus badan.. hehehe..actually I just need 3kg lagi mo samapi 44kg hehehe.sa kasih standard berat sa mesti di bwh 45kg kekekee.. wpun ideal weighjt sa 46-48kg hehee

Mama Mia said...

mudah-mudahan ko berjaya dlm misi ko mel. odoi gia, kesian si Laci..nah, ni la masanya dia mo minta TLC dari tuan dia bah...hehe..

KaDusMama said...

Jan makan nasi.. :) Makan sayur lebih jak..and minum susu..hehehe mesti bulih kurus tu

memeljoan said...

Ehehehe...ya, akan ku usahakan menurunkan berat badan ku secepat yg boleh...nnt sa upload gmbr laci yg terkini...ekekek