Jangan Tinguk Saja....Sign la juga ok...TQ!:)

My Wedding Countdown

Sunday, July 5, 2009

sunday

Hallu...salam damai suma...thank God because today I was able to go to church...yess, after few weeks...:P I'm not that alim sangat la tapi I still believe in Him and try to be a good Christian la. Huuu...hujan lagi tadi...luckily sa sampai di rumah before hujan turun...tapi tu la hujan lebar tp sekejap ja then panas balik, ini la yg boleh buat people get sick.

Hmmm, sekarang ni tengah tengok MELODI and nnt mo tgk NONA...wah, beginilah kerja sa klu Sunday and if sa di rumah saja. Tidak sabar rasanya mo tunggu bulan lapan ni...ehehhe, mo jumpa yg tersayang sana KL bah, together with parents la mengkali ni...

Bila buka blog friends and saw their post about TRANSFORMER, aduii macam jealous ja sa ni coz I haven't watch the movie yet...di sekolah pun, my tablemate busy sdh selling transformer punya patung...uina, can't believe yg most of my colleagues especially the men siap order for the four transformers. Hmm, no worry, still can watch it from dvd eventhough sdh bangas kali masa tu...huhuhuhu

Bah oklah, got stuff to do...see you soon...bye...

1 comments:

Miss Sab said...

Kesian si Memel.. Hmm, teda kawan yang buli dibawa p cinema?? hehe tiapa, jimat2 duit la kan untuk nanti bulan 11 kan..?? Happy Sunday and God bless..