Jangan Tinguk Saja....Sign la juga ok...TQ!:)

My Wedding Countdown

Monday, August 17, 2009

Tidak sabar...

Hello, hmm...today is 17th and in 4 days time, I will fly to KL to meet my super duper hero...my fiance. Since dia punya kerja x boleh cuti suka2, makanya sa yg kena pigi sana...ehehhe, tu yg bestnya jd cigu...cuti bnyk n panjang tp keja pun byak juga bah kayo...

Oh, bout my wedding preparation, yg last friday, I went to the bridal to take my wedding album, wedding MV and wedding portrait..semua sdh settle...yg tinggal nnt, mo buat final fitting for my wedding gown and dress but itu lama lagi la...dlm 1 week before my wedding.

Yeah, I know...as u can see from my blog, ada dlm 3 months lbh lg before my wedding day and maybe some of you might think..."uina, awalnya dia buat persiapan kawin..." is it? Well, biasala...buat pelan2...buat sikit2...nnt x lah kelam kabut and kucar kacir nnt...hopefully la kan...

Hmm...apa? NNt la sa upload gmbr2 dlm album kawin sa aaa...Yup, ada kawan2 yg ask me to upload tapi like my mom said..."jgnlah dulu kasi tayang2..." Nnt dekat2 my big day tu, pandailah sa upload...:) Sabar aaaa....lagipun malu la kalau x cantik...ekekekke

Oklah, actually tu saja sa mo kongsi bah ni...this is what I can write for now...I have to mark my student's test paper lagi ni...saja buat ujian utk budak form 4 ni sbb sekarang pun musim ulangkaji ja lagi...

Bah, till then...byee

2 comments:

Mama Mia said...

bagus la bah Mel prepare awal2. nti klau ada benda2 yg mo ditambah/dikurang/diubah..byk masa mo buat.

bah, nti jgn lupa upload gambar kio. :)

chegu carol said...

most brides i know prepare wdg durang a year in advance...sia prepare 6 bln ja pun sa rasa macam tida cukup.

happy holiday cikgu!