Jangan Tinguk Saja....Sign la juga ok...TQ!:)

My Wedding Countdown

Tuesday, January 13, 2009

Hello!!!!!

Hi suma...wah, quite long juga sa tidak update blog sa oo kan...actually, sa mmg mo update bah tapi memandangkan skrg ni sa di membakut sdh, dan di tempat sa blm ada 3G jadi internet pun slowwww saja...makanya sa malas betul mo online....yg ini pun dengan penuh kesabaran ni sa menunggu page kena load...sengsara wa tell you...

Satu lagi sebab napa sa malas mo online sebab teda masa...besalah kalau para teachers di luar sana mesti paham la...busy gila...eheheh...tahun ni lagi sa kena bagi banyak betul jawatan...macamlah sa ni bagus sangat mo urus suma tu...mo tau apa jawatan2 sa?
1. Setiausaha PMR
2. Ketua Panitia Sains Elektif
3. Ketua penasihat Kelab Bola Jaring
4. Guru kelas
5. Guru penasihat Persatuan Seni dan Budaya
6. Guru penasihat Kadet Polis
7. Tim. setiausaha sekolah
8. AJK 3K sekolah
9. Ketua Unit Kesihatan
10. Penyelaras dewan peperiksaan
11. Penyelaras bilik kesihatan
12. Penyelaras makmal
13. DLL...

Nah, tidak mo termuntah kah kamu baca jawatan2 sa tu? Jadi jangan anggap kerja guru itu senang....memanglah banyak cuti tp kadang2 cuti pun buat kerja ooo...macam all in 1 pula kan...kerja perkeranian pun kami buat tau...

Anyway, sudah ini jalan yang sa pilih jadi terpaksa akur ja lah kan? kuroyon po dih....oklah, sebelum sa lagi banyak merapu, sa mo pen-off dulu la ya...see you guys again soon...ta ta...